Telekomosok, figyelem! Változások a Telekom számlafizetésénél!


Zentrale Bonn magenta T Aussen Aussenkennzeichnung Fahnen Pylon digits Gebäude Friedrich Ebert Allee

Frei zur redaktionellen Nutzung im direkten Zusammenhang mit der Deutschen Telekom AG

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A Magyar Telekom 2016. április 8-ával megszünteti a Távszámla elektronikus számlabemutatási és -fizetési szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan számlakibocsátóként csatlakozik a Díjnet Zrt. rendszeréhez – olvasható a társaság közleményében.

A két szolgáltató megállapodása alapján a Magyar Telekom, valamint a Távszámlán jelenleg elérhető szolgáltatók (E.ON, Tigáz és DRV) minden érintett Távszámla-felhasználója részére a Díjnet biztosítja az elektronikus számlabemutatás és -fizetés szolgáltatást.

A Telekom ügyfelei a jövőben is kezelhetik és befizethetik számláikat online a Telekom weboldalán, továbbá okos eszközükön a Telekom alkalmazás segítségével, illetve az új partner, a Díjnet számlabemutatási és fizetési rendszerével, amely a Távszámlához hasonlóan elektronikus formában, az interneten keresztül biztosítja számláik megtekintését és befizetését. A változásról és az azzal járó teendőkről a Telekom közvetlenül tájékoztatja minden érintett ügyfelét és üzleti partnerét.

A Távszámlán jelenleg elérhető szolgáltatók (E.ON, Tigáz és DRV) számlakezelése is megszűnik a Távszámla weboldalon. Ezen szolgáltatók külön tájékoztatást küldenek az érintett ügyfeleknek a számláik további kezeléséről.

A jelenlegi regisztrált Távszámla felhasználók 2016. január 7-étől április 7-ig, azaz három hónapon keresztül a Távszámla weboldalon nyilatkozhatnak arról, hogy igénybe kívánják-e venni a Díjnet szolgáltatását, és lehetőségük lesz arra is, hogy néhány kattintással átregisztráljanak a Díjnet rendszerébe.

Ha a felhasználó nem nyilatkozik számlái kezeléséről, a Távszámla megszűnése miatt 2016. április 8-ától Telekom lakossági otthoni és mobil számlái már csak a telekom.hu weboldalon lesznek elérhetők, ahol kifizetheti azokat banki átutalással vagy Telekom gyorsfizetéssel.

forrás: portfolio.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>