Szentendrén majdnem megölte egymást 2 politikus, egy nő miatt!


késelő

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Állítólag kés is előkerült, s felharsant egy „megdöglesz zsidó, kommunista geci”. Vasárnap éjfélkor még a szentendrei kapitányságon ül a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó – mindketten a másikat feljelenteni mentek a rendőrségre.

Rédei Facebook-oldalán a következő olvasható: „Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.”

Egyelőre csak Rédei Ottót értük el telefonon, ő az alábbi történetet osztotta meg velünk.

Rédei még augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával, miután Dombay többször is életveszélyesen megfenyegette őket. Ma este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása aszerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek.

Rédeit idézzük: „Kést láttam Dombay kezében, ekkor visszaültünk az autóba és elhajtottunk.”

Állítólagos késre játékpisztoly

Miután letettük a telefont, Rédey visszahívott, és arról számolt be, hogy bár ő nyolc óra óta a rendőrségen van, még nem hallgatták ki, viszont Dombay is megérkezett a kapitányságra, s ő bent ül egy nyomozóval. Rédey ekkor jegyezte meg nekünk, szerinte Dombay is feljelentést tenni érkezett, valószínűleg arra hivatkozva, hogy két lövés is dörrent az attak során.

Merthogy, árulta el ekkor Rédei, volt nála egy „patronos játékpisztoly”, amit, mikor meglátta Dombaynál a kést, előkapott az autóból. „Kétszer a levegőbe lőttem, így sikerült elmenekülnünk.”

Rédei azt mondja, a „fegyvernek látszó tárgyat” péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfőn leadja a rendőrségen.

Éjjel fél egykor itt tart az ügy.

Természetesen keressük Dombay Zsoltot.

forrás: 24.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>