Személyi kölcsön Családi-ra, GYES-re, GYED-re – Ha mindenképpen kell!


Pénz-támogatások-Augusztusban

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A személyi hitel igénylésének feltételei: Hitel gyesre gyedre családira

A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány.

A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.

Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet

Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya. Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk. 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás. A hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen. Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból. Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény. Saját bankszámla.

A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!

A személyi hitel összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával ez maximum a jövedelem 7-8szorosára növelhető.

Futamideje általában 7-8 év, ez pénzintézetenként változik.

Személyi hitelt akár deviza alapon is igényelhet, euróban (EUR), illetve svájci frankban (CHF) is.

Tud igazolni jövedelmet?

Személyi hitel igénylésénél a gyermekgondozási segély (GYES), a gyermekgondozási díj (GYED), illetve a terhességi gyermekágyi segély (TGYÁS), családi pótlék, gyermektartás nem fogadható el jövedelemként.

De van megoldás – hozzon maga mellé egy kezest és máris kaphat hitelt 1,000,000 ft-ig!

Gyorskölcsön gyesen lévőknek

Amennyiben úgy van szükségünk gyorskölcsönre, hogy közben gyesen vagyunk, akkor mi magunknak nem, hanem valamely családtagunknak kell a hiteligényelést benyújtani helyettünk.

Ennek a családtagnak, személynek kell hogy legyen legalább fél éves munkaviszonya, és fontos, hogy a rendszeres jövedelme elérje a mindenkori minimálbér összegét is. Amennyiben a hiteligénylő megfelel az igénylésnél megszabott feltételeknek, abban az esetben nincsen akadálya a gyorskölcsön igénylésének, ha a jövedelem alkalmazotti munkaviszonyból, nyugdíjból, esetleg egyéni vagy társas vállalkozásból ered.

Csak a munkaviszonyból származó munkabért ( fizetés, nyugdíj) fogadják el. Ennek oka az, hogy személyi kölcsönnél a jövedelem szolgáltatja a fedezetet, így különösen figyelik azt, hogy milyen jövedelmet tud igazolni. Ezen felül azért is kizáró ok a fent felsorolt jövedelmek, mivel azok az Ön gyermeke miatt, neki járnak, “nem az Öné”.

Forrás : szamoljunk.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>