Súlyos baleset: Rékasi Károlyt lélegeztetőgépre kapcsolták


letöltés

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A Hír24 információi szerint Rékasi Károly kedden motorbalesetet szenvedett Budapesten, a XXII. kerületben. Az információt a Barátok Közt sajtósa, Böjte Piros is megerősítette.

Úgy tudjuk, hogy a színész már a Honvédkórházban van, az intenzív osztályon ápolják. Az állapota olyan súlyos, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. A Blikk információi szerint Rékasi medencéje és a törzse sérült meg, zúzódások borítják a testét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán közölte, egy motor és egy kocsi ütközött össze a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed 1 körül, egyelőre ismeretlen körülmények között. A kétkerekű vezetője sérült meg a karambolban. A baleset körülményeit vizsgálják.

A balesettel kapcsolatban kerestük Rékasi Károly kedvesét, Pikali Gerdát is, aki felvette a telefont, de arra kért, hogy most ne zavarjuk.

Rékasi Károly ma reggel a Morning Show vendége volt, ahol a motorozásról is beszélt a műsorvezetőkkel. A színész elmondta, hogy azért váltott motorra, mert Budapest gyakorlatilag közlekedhetetlen, és csak így van esélye az RTL Klub stúdiójából időben a színházba érni és fordítva. Hozzátette: egy 600-as Silver Wing repíti mindenhová, ami “elég fürge jószág”.

Rékasi korábban több ezer kilométeres külföldi túrákra is vállalkozott már motorral, a legtöbb rutint így szerezte. 2013 augusztusában arról nyilatkozott, hogy bár már a főiskolai évek alatt megszerezte a jogosítványt, két évvel ezelőttig alig ült motoron.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

forrás: hir24.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>