Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit


9968405_e12d6c0a19dbabec9bdae570b8436726_wm

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Rendőrök intézkedtek hétfőn reggel a Komárom-Esztergom megyei Mocsa egyik luxusvillájában: a Feol.hu szerint Lagzi Lajcsit, vagyis G. Lajos mulatóssztárt, egy nőt és egy fiatalabb férfit vittek el. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, és szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

„A két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak” – közölte a rendőrség.

A Népszabadság korábban azt írta, a zenész mocsai birtokán, a Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén és a hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak.

A rendőrség akkor házkutatást is tartott: azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés. Galambos Lajos májusban azt nyilatkozta a lapnak, a plombákat sosem manipulálta és pláne nem vesztegetett meg senkit.

forrás: index.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>