Női kézilabda BL – Knezevic nyílt levélben kért bocsánatot Görbicztől


kezi3

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Knezevic nyílt levélben kért bocsánatot Görbicztől Knezevic nyílt levélben kért bocsánatot Görbicztől
Nyílt levélben kért bocsánatot Görbicz Anitától Milena Knezevic, a Buducsnoszt Podgorica játékosa, aki a vasárnap döntetlennel zárult női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó másodpercében lefejelte a győriek csapatkapitányát.

 

“Kedves Anita, szeretnék elnézést kérni tőled a megbocsáthatatlan tettemért, valamint a klubomtól, amelyet mindennél jobban szeretek és tisztelek, továbbá a közönségtől. Sajnos ezzel nemcsak magamat, hanem olyan embereket is megbántottam, akiket mélyen tisztelek, köztük téged is” – olvasható a montenegrói válogatott játékos rajongói facebook-oldalán.

A 23 éves kézilabdázó hozzátette: tisztában van azzal, hogy tettére nincs mentség, ugyanakkor reméli, a magyar irányító elfogadja őszinte bocsánatkérését.

“Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy ne ez alapján ítéljenek meg és ez a cselekedet ne tegye semmissé mindazt, amit a sportágért tettem, mert ez nem a valódi képet festi rólam. Tisztában vagyok vele, hogy ez sok erőfeszítést kíván majd, de vállalom a kihívást, ahogyan a múltban oly sokszor” – fogalmaz Knezevic, majd úgy folytatja: reméli, megerősödve kerül ki ebből a helyzetből, és meg tudja mutatni az embereknek, hogy az igazi Milena Knezevic igazi sportember, aki teljes mértékben tiszteletben tartja a fair playt és ezért a csodálatos sportágért él.

A montenegróiaknak nyerniük kellett volna, hogy élre ugorjanak a csoportban, mikor az utolsó támadásnál, 26-26-nál Knezevic a győri irányító felé fordult, és belefejelt az arcába. Görbicz egyből elterült a padlón, a montenegrói játékos pedig néhány pillanat múlva dőlt el, ő is az arcát fogta. A bírók nem vették észre az esetet, és a meccs jegyzőkönyvébe nem rögzítették.

Az esettel kapcsolatban a Győr panaszt tett az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF), amely hétfő este bejelentette, hogy fegyelmi eljárást indít Knezevic ellen, s a tárgyalást szerdán tartják.

A két csapat már biztos résztvevője a BL májusi budapesti négyes döntőjének. Ha a Győr vasárnap nyer a vendég norvég Larvik ellen, csoportgyőztesként játszik majd elődöntőt a másik kvartett második helyezettjével.

 


Videó: Női kézilabda BL – A Győr az EHF-hez fordul Görbicz lefejelése miatt
A címvédő Győri Audi ETO KC hivatalos beadványban fordult az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF), miután a Podgorica otthonában vasárnap döntetlennel zárult Bajnokok Ligája-középdöntő mérkőzés utolsó másodpercében Milena Knezevic lefejelte Görbicz Anitát.

 

 

 

Forrás:http://www.mon.hu/noi-kezilabda-bl-knezevic-nyilt-levelben-kert-bocsanatot-gorbicztol/2500472

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>