Nem sok ideje lesz a napozásra – jön a hidegfront


budafok_duna_part_ittlakunk.hu_tomos_vasmacska_horgasztelep_ittlakunk_1

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Hétvégén zavartalan lesz a napsütés, és akár 35 Celsius-fokra is számíthatunk. Hétfőn ismét zápor, zivatar.Ma sok napsütésre számíthatunk nappali gomolyfelhő-képződéssel, és legfeljebb csak az északkeleti határvidéken, illetve késő délután, este az északnyugati tájakon alakulhat ki néhol zápor, zivatar.

Jellemzően mérsékelt lesz a légmozgás, átmeneti szélerősödés csak esetleges zivatarfelhő környezetében lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható, késő este 22, 28 fok közé hűl a levegő.

Vasárnap  gomoly- és sok fátyolfelhő mellett mindenütt napos időre számíthatunk, majd késő estétől nyugat, északnyugat felől érkező zivatarok miatt megnövekszik a felhőzet.

Napközben helyenként, legkevésbé a Dél-Alföldön lehet kisebb zápor, a hegyvidékeken esetleg zivatar. Késő estétől viszont legelőször a Kisalföldön kiterjedtebb zivatartevékenység kezdődhet, de ez esetleg néhány órával későbbre is tolódhat.

A déli szél a Dunántúlon élénk lesz, majd az Észak-Dunántúlon az északnyugatira forduló szelet valamint zivatarokat kísérheti erős, esetleg viharos lökés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 35 fok között alakul.

forrás: hirado.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>