Nem kér bocsánatot a menekülteket rugdosó operatőr


9855067_ae50276d4f67bd11964d1e1ca9ca1350_wm

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

László Petra húsz éve operatőr, dolgozott az Echo Tv-nek és az MTV-nek is. Bár tettén az egész világ felháborodott, az operatőr egyelőre nem hajlandó bocsánatot kérni, inkább kikapcsolta a telefonját, és senkinek nem nyilatkozik. Holott ismerőseinek még kedd este elismerte, hogy belerúgott a menekültekbe. Tettére nem tudott magyarázatot adni.

László Petra esetében kétség kívül fennáll az előítéletes motiváció, a Helsinki Bizottság szerint:

Mivel több embert is megrugdosott különböző felvételek szerint, cselekménye többrendbeli közösség tagja elleni erőszak megalapozott gyanúját veti fel, ami 1-7,5 év közötti szabadságvesztéssel büntetendő.

László Petra, az N1TV egykori operatőre fél nap alatt világhírű lett azokkal a felvételekkel, ahol menekült gyerekekbe rúg bele, illetve a rendőrök elől, karján gyerekkel menekülő férfit gáncsol ki.

Hasonlóan nagy felháborodást váltott ki az édesanyjával és testvérével együtt tengerbe veszett menekült kisfiú fényképe.

Hasan Abadi grafikus most a kettőt ötvözte. Rettentően szomorú, és elkeserítő, hogy amikor ezt a képet nézik majd a világban, Magyarország fog az eszekbe jutni, és nem pozitív megközelítésben!

A grafikus képét, ezen a linken nézhetitek meg: A kép forrása

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>