Milliomos lett hirtelen? a Questor 10 napra kinevezett kamufőnöke!


9991791_a72bb752220232784dc41c8608554d3f_wm

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Sok pénzhez juthatott Orgován Béla, a Quaestor tíz napra kinevezett kamufőnöke, aki be sem járhatott a cégbe, amíg papíron ő vezette a csőd közben. A férfi Galgagyörkön él, és éjszakai műszakban dolgozik egy pékségben.Pár napos nagyvállalati vezetői karrierje előtt pedig szobafestői végzettségével próbált boldogulni a korábban gyilkossági kísérlet miatt elítélt férfi.

A quaestoros szerepvállalásától lett egy Audi A6-osa, most pedig a Bors szerint 17 millióért venne magénak tulajdonrészt egy informatikai cégben. A lap szerint a birtokukban van egy aláírt szándéknyilatkozat is erről.

Orgován szerint ő egy fillért sem kapott azért, hogy a Quaestorban pár napig rajta legyen felelősség a cég ügyeiért.  És ő csak fantáziát látott a csőd előtt álló Quaestorban, ráadásul úgy, hogy állítása szerint soha semmilyen könyvelési anyagot nem látott.  Most a lapnak először tagadta, hogy cége lenne, majd visszahívta őket azzal, hogy a saját jövedelméből akarja bevásárolni magát a cégbe, ahhoz pedig senkinek semmi köze, hogy miből él.

forrás: index.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>