Magyarországot is közvetlenül fenyegeti az Iszlám Állam!


20151125iszlam-allam-zaszlo-video-fenyegetes

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Négyperces videót tett közzé az Iszlám Állam propagandaszervezete. A felvételen közzéteszik az ellenük harcoló országok zászlaját, köztük a magyart is. 

Magyarország mellett 59 másik államot is terrortámadással fenyeget az Iszlám Állam. A szervezet propagandaszárnya, az al-Hayat adta ki azt a videót, amelybenaz „ördögi” koalíció tagjait számolják össze,akik Szíriában és Irakban harcolnak ellenük – közölte az atv.hu.

A magyar zászló is szerepel a videóban

Forrás: Origo

Elégetünk a halál dobjain

A több mint négy perces anyag angol nyelvű, és vizuális effekteket használ. A narrátor azt mondja: az Iszlám Állam számolja a zászlókat, “amely ha eléri a 80-at, akkor – ahogyan a próféta is megmondta – a háború lángjai végül elégetnek benneteket a halál dobjain”.

A zászlók között a magyar lobogó is szerepel.

A propagandacélokra, toborzásra és a szövetségesek keresését célul kitűző videó a kalifátus történetét, megalakulását és terjeszkedését magasztalja. Megemlítik, hogy a kalifátus területe már meghaladja Nagy-Britanniáét, és mintegy nyolcszorosa Belgiuménak.

A világban élő muszlimokat pedig arra hívják fel, hogy etnikumtól és bőrszíntől függetlenül egyesüljenek egy zászló alatt, hogy együtt teljesítsék Allah akaratát.

forrás

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>