Magyar áttörés a rákkutatásban!


magyar

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A több évtizede tartó daganatkutatás most fordulóponthoz ért, egy magyar rákkutató biokémikus, Dr. Kulcsár Gyula tudományos felfedezése révén. Hosszú éveken át tartó, kitartó kutatása eredményeképp rájött, hogy az immunrendszeren kívül még egy speciális védelmi rendszer is meggátolja a tumorok kialakulását szervezetünkben.

Magyar áttörés a rákkutatásban!

 

Dr. Kulcsár Gyula, biokémikus, rákkutató

Természetes védekező rendszer

Abból a tudományos tényből indult ki, hogy az immunrendszer legyengülésekor vagy teljes összeomlásakor sem nő meg a rákos megbetegedések száma. A kísérletek alatt arra a megállapításra jutott a Professzor, hogy a szervezet keringési rendszerében állandóan jelen vélő anyagoknak döntő szerepük van a daganatos sejtek kialakulásában, függetlenül az immunrendszer működésétől.

A rákos sejtek pusztulása

A sejtkísérletek során a Professzor a rákos sejtekkel válogattatta ki azokat az anyagokat, amelyek hatására elpusztulnak, így megalkotva azt a keveréket, amely aktívan hozzájárul a daganatos sejtek pusztulásához. Ezzel a felfedezéssel növelhetővé vált szervezetünk teljesítőképessége a daganatos megbetegedésekkel szemben, ugyanakkor a táplálkozás által bevitt normál sejtek nem károsodnak. A vizsgálatok bebizonyították, hogy a módszerrel hatékonyan elpusztíthatók még azok a daganatos sejtek is, amelyek a kemoterápiára sem reagáltak.

Nemzetközi elismerés

Kulcsár Professzor kutatásai eredményei mára már az Európai Unióban és további 17 országban szabadalmi bejegyzésre kerültek. Európa egyik legrangosabb rákkutatással foglalkozó tudományos folyóirata is elismerően nyilatkozott a kutatási eredményekről.  Ezek az elismerések további klinikai vizsgálatokat eredményezhetnek, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben hatékonyabban küzdhessünk a daganatos megbetegedések ellen.

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>