Mágneses energiája van ennek a 4 magyarországi helynek


35176_20090202_003400

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Már évezredekkel ezelőtt hittek abban, hogy a földfelszínt szemmel nem látható energiák hálózzák be, amelyek mágneses energiát képeznek. Ezeken a helyeken templomokat emeltek, de sok közülük zarándok- és kirándulóhely maradt.

Magyarországon is léteznek ilyen helyek, amelyek mágneses ereje gyógyító energiával bír.

Pilisszentkereszt

35176_20090202_003400

Budapesttől mindössze 30 kilométerre fekszik, természeti szépségei miatt a kirándulóhelyek egyik legfelkapottabb helye. Emellett mágneses energiája sokak számára megnyugvást, lelki feltöltődést nyújt, az itt található Szentkút vize sokak szerint gyógyító erővel rendelkezik.

Dobogó-kő

dobogoko_MTIn_Bartha_Annamaria

Az ezoterikus beállítottságú emberek egyik legkedveltebb látogatóhelye, itt található ugyanis a Föld szívcsakrája, a Ferenczy-sziklánál. Szintén mágneses erővel bír, sokan állítják, betegségeik, bajaik múltak el a hely elhagyását követően.

Máriapócs

mariapocs_12

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, amelynek temploma már a 17. század óta vonzza a gyógyulni, megtérni vágyókat. A Mária-festmény története, könnyezése milliókat vonz évente, többen esküsznek a hely gyógyító erejére.

Hegyestű-hegy

9913737_orig

Zánka közelében, a Balaton északi partján található hegy az egyik legkülönlegesebbnek számító, energiával rendelkező hely. Minden ide látogató azt állítja, hogy a hely meglátogatása során nem fáradnak el, sőt, energikusak, élettel telik lesznek, amely az azt követő életükre is kihatással van.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>