LEHET ÖN IS ÉRINTETT!! FONTOS BIZTONSÁGI FELHÍVÁS: ROBBANÁSVESZÉLY LEHETSÉGES EGYES SZABADONÁLLÓ GÁZTŰZHELYEK ESETÉBEN


image

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A figyelmeztetés egyes, a 2009. január és 2011. október közötti időszakban gyártott szabadonálló gáztűzhelyekre vonatkozik. Egyes ritka esetekben a készülék gázcsatlakozási szerelvénye sérült lehet. Ez gázszivárgáshoz, és rendkívül ritka esetekben robbanásveszélyhez vezethet.

Siemens

Az esetlegesen fennálló veszély megelőzése érdekében az érintett készülék tulajdonosa azonnal zárja el a készülék gázellátását, és ne használja addig, amíg a csatlakozási szerelvény cseréje meg nem történt.

Minden érintett készülék tulajdonosa számára felajánljuk, hogy a csatlakozási szerelvényt egy minősített szerviz szakember ingyenesen kicseréli. A csere a tulajdonos otthonában elvégezhető, és teljes körű megoldást nyújt a problémára, ezen kívül ingyenes, és a tulajdonos részéről semmilyen további költséggel, vagy utánajárással nem jár.

Rendkívül fontos számunkra a legmagasabb szintű biztonsági előírások betartása, valamint az, hogy mindig kiemelkedő minőségű és megbízható termékeket forgalmazzunk. Ez önkéntes biztonsági intézkedéseink legfőbb oka. Elnézést kérünk az ez által okozott esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük megértésüket és türelmüket.

Ingyenesen hívható telefonszám: 06 80 980 300

További segítséget itt találhat:  gascookingsafety.com

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>