Kómában van Törőcsik András


torocsik-andras(650x433)

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Agyműtétet hajtottak végre Törőcsik Andráson, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján, aki azóta kómában fekszik – értesült az nso.hu.

A sportportál azt írta: Törőcsik hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, ahol a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik.

undefined Fotó: MTI

Az MTI érdeklődésére a kórház megerősítette az információt, részleteket azonban nem közölt, arra hivatkozva, hogy a család ehhez még nem járult hozzá.

Törőcsik 12 évesen a BVSC-ben kezdte a labdarúgást. Tehetségére hamar felfigyeltek és 1974-ben leigazolta az Újpesti Dózsa. Itt háromszoros magyar bajnok és kupagyőztes lett.

Az 1983-84-es Kupagyőztesek Európa-kupája szezonben a negyeddöntőig jutottak, ahol csak az előző évi győztes skót Aberdeen-nel szemben maradtak alul. 1985-86-ban egy idényt a francia Montpellier csapatában játszott, majd kanadai teremlabdarúgó-csapatokban szerepelt.

Hazatérése után, 1987 tavaszán előbb a Bp. Honvédhoz igazolt, ám ott egyetlen mérkőzésen sem kapott lehetőséget. Ezután előbb a másodosztályú Bp. Volán, majd az első osztályban Verebes-féle MTK-VM játékosa lett, azonban utóbbi klubjában a második meccsen, a Tatabánya elleni összecsapáson lesérült, és többször nem is lépett pályára.

 

 

Forrás:http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/03/20/komaban-van-torocsik-andras/#a3

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>