Kijelentette az Iszlám Állam, hogy terroristákat küld a menedékkérők közé – vonatkoztatott videó


12

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A világsajtó még február közepén arról írt, hogy az ISIS azt tervezi, hogy Líbiából menekülteknek álcázott harcosokat küld a Földközi-tengeren keresztül Dél-Európába azért, hogy Európa városaiban ámokfutásokat rendezzenek.

„Az Iszlám Állam azzal fenyeget, hogy félmillió bevándorlóval árasztja el Európát. Akkor még túlzásnak tűnt, ami ma valóság” – áll a francia Le Figaro február 19-i számában.

839729

Egy brit terroristaellenes csoport kiderítette, hogy az ISIS Szíriából és Irakból toborzott fegyveresekkel akarja elárasztani Líbiát, amely Kadhafi megbuktatása után káoszba fulladt. Líbiából indítana háborút egész Európa ellen.

A helyzet az, hogy Líbia alig 500 kilométernyire van Öreg Kontinensünktől. Ezt a távot még kezdetleges csónakokkal is meg lehet tenni, amennyiben ezt az időjárási viszontagságok megengedik.

Ezt a tervet az ISIS egyik propagandistája tervelte ki. Líbiába terroristákat dobáltak át és ott gyakorlatként kivégeztek 21 kopt keresztény túszt. Az egyik videóból még az is kiderül, hogy az egyik terrorista a gyilkosság után üzeni: „Allah segítségével meghódítjuk Rómát”.

Éppen csak arról nem szólt a fáma, hogy mi van akkor, ha a terrorszervezet megváltoztatja a stratégiáját és szárazföldi útvonalat választ.

Elindíthatja az embereit Szíriából Törökországon át, akik Európába beérve a szerb-magyar határnál lépnek be az Európai Unióba.

2

Biztonsági szakértők teljesen ésszerűnek tartják azt, hogy a terrorszervezet harcosai menekülteknek adják ki magukat, ezzel bejutva az európai kontinensre. A tervet primitív módszerekkel hajtják végre. Nem hoznak magukkal személyi azonosító okiratokat, illetve a meg lévőket megsemmisítik. Bármelyik európai országnak olyan élettörténettel állnak elő, amelyet saját maguk találtak ki. Az is előfordulhat, hogy kiadják magukat elüldözöttekként, hogy az adott országban milyen borzalmakat kellett átélniük, meggyőzve így az európai hatóságokat.

Az Európai Unióba, ha sikerül bejutniuk, akkor nem nehéz itt fegyvereket és robbanószereket keríteni. Csupán pénz és kapcsolat kérdése az egész. Sajnos nagy valószínűséggel még számtalan terrorista várja az utasításokat, hogy útra keljenek!

Rengetegszer hangzik az el, hogy Magyarország nem zárkózhat el a menekültáradat elől. Azonban be kell látnunk, hogy nincs hivatalos adat arról, hogy valójában ki a valódi menekült, illetve ki is az, aki rossz szándékkal jön be szeretett országunkon keresztül Európába!

A hatóságoknak Szíriából, Irakból, Afganisztánból, Líbiából adatot szerezni valakiről voltaképpen teljes lehetetlenség. Az érkezők személyazonosságát lehetetlen ellenőrizni, ugyanúgy az előadott történetük hitelességét sem!

Ezek az emberek ráadásul hamis papírokkal is érkezhetnek. Az is lehetséges, hogy az ISIS által legyilkolt emberek okmányait hamisították meg, hogy a terroristák bekerüljenek országunkba és ezzel együtt Európába!

1

Szolgálatukba még a nők és a magukkal hozott gyermekek is állhatnak.

Céljukat úgy érhetik el, hogy ide jönnek, esetleg valamilyen szinten beilleszkednek a társadalomba menekült státuszt kapva és évek elteltével elkezdhetik öngyilkos merényleteiket valamelyik nyugat-európai nagyvárosban.

Természetesen figyelembe kell azt is venni, hogy nem mindegyik illegális migráns potenciális terrorista. Azonban a társadalomnak egy bizonyos idő után beindul az immunrendszere és polgári önvédelem erőre kaphat!

Az is elképzelhető, hogy nem mindjárt jelentkezik a káosz, hanem generációkon keresztül a bevándorlók között és könnyen radikalizálódhatnak.

Erre remek példa a Charlie Hebdo karikatúráinak esete, amikor nem is olyan rég a generált provokáció miatt feléledt a dzsihadista szellem.

A képzetlen és nyelvet nem tudó (főként a magyart) migránsok között egyre inkább felfokozódhat a frusztráció és ennek következtében egyre csak nőhet gyűlöletük. Ez beláthatatlan következménnyel járhat. Könnyen ragadhatnak fegyvert, mert úgy döntenek, hogy ez a társadalom megérett a pusztulásra.

Hasonló volt a múlt pénteki eset is, amikor Lyon környékén Jaszin Salhi főnökét egyszerűen lefejezte, ezt követően megpróbált felrobbantani egy Lyon környéki amerikai tulajdonban lévő üzemet. Az ő esetében a börtönben lett szélsőséges és már 35 esztendősen 3 gyermekes családapaként hajtotta végre az első lefejezését. A halottat egy zászlóval takarta le, majd az áldozat fejét a vegyi üzem kerítésére kitűzte.

Ezek nagyon fontos és horrorisztikus kérdések, amelyen jó volna, ha az Európai Unió is elgondolkozna és hamar megtalálná a megoldást, amíg Magyarország, Olaszország és egész Európa áldozatává nem válik az Amerikai Egyesült Államoknak és magának az Európai Uniónak, amelyeknek közük sincs Európához.

Izrael például gyakorlatilag szuverenitását érvényesíti, amikor szárazföldjén körbe vonja magát szuper kerítéssel, amely az afrikai migránsok ellen van, illetve a fegyveres dzsihadisták ellen. 

0

Az alábbi videó újat igazán nem mond, vagy mégis? (elgondolkodtató 3:10-től)

Forrás: mno

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>