Jövő heti időjárás előrejelzés, 2016 szeptember 12-28. ( Még mindig kitart a nyár )


idojaras650x433

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Jövő héten is hét ágra süt majd a nap, eső nem valószínű, és napközben karcolgatjuk a 30 fokot.

Hétfőn napos idő várható, csak időnként növekszik meg a gomolyfelhőzet, és főként délen alakulhat ki néhol zápor, zivatar. A változó irányú szél zivatar környezetében megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Kedden is napos idő várható kevés gomolyfelhővel, délen egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. A változó irányú szél csak zivatar környezetében erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között alakul.

Szerdán gomolyfelhős, napos idő várható, néhol zápor, zivatar kialakulhat. A változó irányú szél csak zivatar környezetében erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között alakul.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, legfeljebb néhol lehet zápor. Az északi, északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Pénteken napos idő várható kevés felhővel, nem valószínű csapadék. A Dunántúlon megélénkül a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Szombaton,Vasárnap a változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap, helyenként alakul ki zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>