Jövő heti időjárás előrejelzés, 2016 október 17-23. ( A folytatásban is borongós idő várható )


idojaras650x433

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Hétfőn is szürke, borongós időre számíthatunk, gyenge eső, szitálás főleg a keleti területeken valószínű. A következő napokban is marad a felhős idő, csütörtöktől pedig több helyen ismét jelentős mennyiségű esőre kell készülni.

Hétfőn délelőtt túlnyomóan borult lesz az ég, keleten néhol gyenge eső, szitálás is előfordulhat. Délután folytatódik a szürke, borongós idő, délen van némi esély a felhőzet elvékonyodására. Északkeleten néhol előfordulhat kisebb eső, szitálás. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. A legmelegebb órákban 8, 16 fok között alakul a hőmérséklet, nyugaton lesz melegebb.

Kedden többnyire erősen felhős, borult idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 10, 15 fokra melegszik a levegő.

Szerdán általában erősen felhős lesz az ég, a déli területeken helyenként kisebb eső előfordulhat. Változó irányú szél lesz. 11, 16 fokra számíthatunk.

Csütörtökön erősen felhős, borult lesz az ég, nyugaton sokfelé várható kiadós eső, zápor. Változó irányú szél lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 15 fok között alakul.

Pénteken eleinte erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé várható kiadós eső, zápor. Később nyugat felől megszűnik a csapadék, csökken a felhőzet. Változó irányú szél lesz. 7, 14 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton, Vasárnap erősen felhős, borult lesz az ég, több helyen esőre, záporokra is készülni kell. Mérsékelt lesz a keleti szél. 9, 14 fokra melegszik a levegő.

forrás: idojaras.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>