Jövő heti időjárás előrejelzés, 2016 október 10-16. ( Néha-néha előbújik a Nap)


idojaras650x433

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Vasárnap is több órás napsütésre számíthatunk, de azért gomolyfelhők is megjelennek az égen. Hétfő délutántól kezd ismét romlani az idő, most dél felől érkezik majd a felhőzet és a csapadék.

Ma délelőtt a ködfoltok feloszlását követően délen, délkeleten változóan felhős időre van kilátás, máshol alapvetően napos idő valószínű. Számottevő csapadék nem várható. Délután a napos időszakok mellett gomolyfelhők képződnek, időnként változóan felhős lesz az ég. Csak néhol, nagyobb eséllyel az ország északi felén alakulhat ki futó zápor. Az északnyugati szél általában mérsékelt marad, csak egy-egy élénk lökés lehet. A csúcshőmérséklet 10, 16 fok között valószínű.

Hétfőn a déli területek felett sok lesz a felhő, máshol a változékony időben több órára kisüt a nap. Délen fordulhat elő kisebb eső, máshol csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. 11, 16 fokra melegszik a levegő.

Kedden dél felől fokozatosan vastagszik a felhőzet, északon lehet eleinte több napsütés. Eleinte délen, majd egyre többfelé várható eső, zápor. Megélénkül az északi szél. 7, 12 fokra számíthatunk.

Szerdán erősen felhős, borult lesz az ég. Sokfelé kell további esőre, záporra számítani, néhol kiadós csapadék hullhat. Élénk lesz a keleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Csütörtökön továbbra is sok lesz felettünk a felhő, de délután délnyugaton már szakadozni kezd a felhőzet. Szórványosan kell esőre, záporra készülni. A keleti szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 17 fok között alakul.

Pénteken csökken a felhőzet, délen várható a legtöbb napsütés. Csak elvétve alakulhat ki futó zápor. Mérsékelt lesz a déli szél. 12, 17 fok között tetőzik a hőmérséklet.

forrás: idojaras.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>