Jövő heti időjárás előrejelzés, 2016 május 16-22. ( Végre jobb időre számíthatunk)


idojaras650x433

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Hétfőn még lehetnek elszórt, futó záporok, de fokozatosan szárazabbra fordul az idő. A hidegfront mögött hűvös levegő érkezett, a hőmérséklet az átlag alatt alakul, reggelente pedig kifejezetten hűvös lesz!

Hétfőn délelőtt a változó felhőzet mellett nyugaton várható a több napsütés, de keleten is egyre hosszabb napos időszakok valószínűek. Számottevő csapadék sehol sem várható. Délután a többórás napsütés mellett felhőátvonulásokra számíthatunk. Nagyobb eséllyel az északi országrészben alakulnak ki helyi, futó záporok, de néhol délen is előfordulhatnak. Élénk lesz az északnyugati szél, a Kisalföldön erős lökések is előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet 13, 18 fok között valószínű.at.

Kedden az időnként megnövekvő gomolyfelhőzet mellett több órára kisüt a nap. Elszórtan futó záporok előfordulhatnak, de számottevő csapadék nem lesz. Élénk lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 17 fok között alakul.

Szerdán napközben erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak néhol alakulhat ki futó zápor. A délnyugati szél élénk lesz. 14, 19 fokra melegszik a levegő.

Csütörtökön erősen gomolyfelhő idő várható, számottevő csapadék azonban többnyire nem valószínű. Megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Pénteken nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de előtte még több órára kisüt a nap. Délután szórványosan várható eső, zápor, zivatar. Az északnyugati szél erős lesz. 17, 22 fokra számíthatunk.

Szombaton, Vasárnap napközben erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, elszórtan záporok előfordulhatnak. Élénk lesz a nyugati szél. Kora délután 19, 24 fok várható.

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>