Jövő heti időjárás előrejelzés, 2016 augusztus 22-28. ( Eső, majd javuló idő várható )


idojaras650x433

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Hétfőn borongós, lehangoló idő lesz, emellett sokfelé kiadós esőre kell készülni! Keddtől jelentős javulás kezdődik, a hétvégén ismét kellemes nyári idő lesz jellemző.

Hétfőn délelőtt folytatódik az erősen felhős, borult idő, de a Dunántúlon már fokozatosan megszűnik a csapadék. Máshol még sokfelé várható további eső, zápor. Délután nyugat felől elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet, de keleten még erősen felhős, borult időre van kilátás. A Dunától keletre további esőre, záporokra lehet számítani, nyugaton már nem várható csapadék. Erős lesz az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet mindössze 17, 23 fok között várható.

Kedden nyugaton csak időnként, keleten többször megnövekszik a felhőzet. A középső tájakon zápor is kialakulhat. Élénk lesz az északi szél. 21, 26 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán kevés felhő lesz az égen, sokat fog sütni a nap. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél élénk lesz. Kora délután 26, 31 fok várható.

Csütörtökön felhő is alig lesz az égen. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a keleti szél. 26, 31 fokra melegszik a levegő.

Pénteken gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem várható. Az északi szél mérsékelt lesz. 26, 31 fokra számíthatunk.

Szombaton, Vasárnap nyáriasan meleg, napos idő várható. Csapadékra nem kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul.

forrás: idojaras.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>