Jövő héten eső, napsütés, napsütés, és eső!


idojaras650x433

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Hétfőn nem várható fronthatás, de a felhőzet csak lassan, fokozatosan szakadozik nyugat felől, keleten még lehetnek elszórtan záporok. Kedden már országszerte sok napsütésre lehet készülni, szerdától azonban ismét egyre többfelé kell előkészíteni az esernyőket.

Hétfőn délelőtt nyugat felől megkezdődik a felhőzet vékonyodása, viszont gomolyfelhők képződnek. Helyenként egy-egy futó zápor előfordulhat.  Délután nyugat felől tovább szakadozik a felhőzet. A változóan felhős időben főként keleten lehet elszórtan záporokra készülni, nyugaton nem valószínű csapadék. Több helyen megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 19 fok között alakul.

Kedden napos, száraz, nagyon kellemes idő várható. Megerősödik a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Szerdán nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Délután többfelé várható zápor, néhol zivatar. Erős lesz a délnyugati szél. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön általában erősen felhős lesz az ég, elszórtan záporokra lehet készülni. Az északnyugati szél erős lesz. Kora délután 14, 19 fok várható.

Pénteken sok napsütésre van kilátás, csapadék nem lesz. Erős lesz az északnyugati szél. 15, 20 fokra melegszik a levegő.

Szombaton,Vásarnap napközben gyengén és erősen felhős időszakok egyaránt előfordulhatnak. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél erős lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>