Ismét összeomlott az Edigital!


edigital-bf-hiba-03-1024x576

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Már tavaly is komoly gondok voltak, a Black Friday napján, de van esély, hogy a mostani sem lesz egyszerű nap! A létező összes hibát leírják a vásárolni próbálkozok, amit egy webshopos rendelésnél el lehet követni! Nem lehet belépni a már meglévő saját fiokókba, regisztrálni meg szinte lehetetlen! Aki “eljut” a termékik gyakran a kosárba már nem tudja behelyezni a terméket, fizetési módok esetenként működnek! De vajon működnek! Sokan nem mernek vásárolni, mert félnek, hogy a pénzük is elveszik a káoszban! A fő oldalt nem lehet megnyitni, vagyis nem akciós terméket nem is lehet vásárolni! Szellemesen megjegyezte egy kommentáló a Facebook-on, hogy ő drága,nem akciós terméket szeretne vásárolni, azt nem lehet?

A válaszok egyenlőre egy sablon mondatban merülnek ki, amit valaki bőszen bemásol minden felháborodott ügyfél hozzászolásához!

Kedves Szabolcs! Óriási a forgalom, ezért előfordulhatnak technikai hibák.Érdemes egész nap próbálkozni. Üdv: Extrem Digital

Természetesen mi annak szurkolunk, hogy javuljon a helyzet, hisz mindenkinek ez lenne az érdeke, de az biztos, hogy rosszul esik az embereknek az, hogy tavaly után idén is “falakba” ütközben, noha a cég hetek óta igéri, hogy nem ismétlődik meg a tavalyi összeomlás!

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>