Ingyenes jogosítvány, okj tanfolyamok


1207car1

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Ha tanulni szeretnél most a tiéd a pálya, ugyanis a kormány jelentős összegeket fordít a tanulni vágyók képzésére. Most te is részesülhetsz ezekből a támogatásokból!

Az Újra Tanulok program tovább folytatja sikeres működését, melynek a segítségével, akár a jogosítványodat is megszerezheted ingyen!Óriási lehetőség, hiszen tudjuk, hogy manapság egy jogosítvány megszerzése, akár több százezer forintba is kerülhet, de a legjobb esetben is meghaladja a 100 ezer forintot! A programban emellett nagyon jó és piacképes szakmát adó okj képzéseket is el lehet végezni!

A három éves program lefutása alatt összesen 44 milliárd forint támogatást adtak a tanulni vágyóknak.

A program elsősorban, de nem kizárólag olyan embereknek készült, akik alacsony iskolai végzettséggel rendelkeznek és nincsen állásuk, de részt vehetnek a képzéseken, olyan emberek is, akiknek már van munkájuk, állásuk, sőt a közmunkások is részt vehetnek a programban.

Nagyon nagy hangsúlyt kap a programban a nők képzése, a fogyatékkal élők képzése, illetve azoké az embereké, akik olyan régiókban laknak, ahol a térség eleve hátrányos helyzetű.Nagyon fontos célkitűzés, hogy az ő munkaerő piaci helyzetükön javítsanak.

A választható képzések jegyzéke itt található meg és tölthető le :

Ingyenes jogosítványt az alábbi megyékben lehet szerezni.

Ingyenes C kategóriás jogosítvány szerezhető az alábbi megyékben : Baranya megye, Komárom – Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

Ingyenes D kategóriás jogosítvány szerezhető az alábbi megyékben : Baranya megye, Komárom – Esztergom megye, Nógrád megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye

A képzésekre a helyileg illetékes munkaügyi központokban lehet regisztrálni, itt kell jelezni és benyújtani igényét a képzésre, ezt az igényt pedig egy hónapon belül fogják elbírálni. Ezzel a programmal egy fantasztikus lehetőséget adnak a közmunkásoknak, is, hogy piacképes szakmát szerezhessenek, ezzel piacképes álláshoz juthassanak és egy biztos megélhetésük legyen.

A legkülönfélébb kategóriájú jogosítványok is megszerezhetők a programon belül, és vizsgák szinte mindenhol elérhetők. Ezek ára 100 és 150 ezer forint között mozog. Betegkísérőt és ápolót is minden megyében képeznek.

Ez a program Uniós támogatással valósulhat meg, a Széchenyi terv keretein belül és egészen 2015. tavaszáig lehet élni a lehetőséggel! Ez egy olyan fantasztikus program, melyben mindenkinek érdemes részt venni!Tájékozódj, hogy jogosult vagy-e az ingyenes képzésekre, mert most segíthetsz magadon, javíthatsz a sorsodon egy új szakmával, egy új állással.

forrás: palyazatfigyelo.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>