Go back Törökország! No Bulgária! A határőrség és a miniszterelnök is gratulált a civileknek!


Voila_Capture_2016-04-12_4-15-36_pm

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Óriási felháborodást keltett Bulgáriában egy amatőr felvétel, melyen civilek őriznek megkötözött migránsokat. Az amatőr videót hétfőn osztották meg a Facebookon, a felvételen pedig három Törökország felől érkező, földre taszított migráns látható, akik összekötött kézzel fekszenek az őket őrző civilek mellett – írja az Express brit lap.

Már korában is előfordult hasonló eset, így az emberi jogvédő csoportok újból aggodalmukat fejezték ki a brutalitás miatt.

Az említett esetek megszaporodása már a bolgár hatóságok fülébe is eljutott, akik egy Bulgárián át vezető újabb migrációs útvonal kialakulásától tartva hétfőtől megháromszorozták a bolgár határt védő katonák számát.

A határőrség és a miniszterelnök is gratulált

A bolgár határőrség vezetője, Antonio Angelov bevallotta, hogy bár törvényellenes volt a bevándorlók megkötözése, ő személy szerint dicséretben részesítené az átszökő migránsokat letartóztató csoportot.

A hét elején egy hasonló csoportnak még pénzdíjat is adott 23 migráns elfogásáért.

Fotó: Youtube

Fotó: Youtube

A csapatot még a bolgár miniszterelnök is felhívta telefonon, hogy személyesen gratuláljon nekik.

A bolgárok már hónapok óta aktívan segítenek a határőrség munkájában. Egy  férfi februárban négykerekű quad motorkerékpárjával üldözte a bevándorlókat:

forrás: hirado.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>