Az Aldi “rálicitált” mindenkire! Bruttó 844.519,- forintot is!!!! lehet nála keresni!


aldi

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Egymásra licitálnak a kiskereskedelmi szektor multicégei, amikor hivatalosan is bejelentik a vállalat bérpolitikáját. Most az Aldi állt elő a  számaival. Az Aldi közlése szerint a cég dolgozói átlagon felüli bérezésére, képzésére és a rugalmas részmunkaidős lehetőségekre számíthatnak. A közlemény egyik legfontosabb üzenete amikor azt hangsúlyozza a diszkontlánc, hogy

béreink a más ágazatokban elérhető jövedelmekkel szemben is versenyképesek legyenek.

A cég bérezési rendszere transzparens, és nem tesz különbséget az országon belül földrajzi régiók szerint: Sátoraljaújhelytől Sopronig minden Aldi üzletben ugyanazt a bértáblát alkalmazzák. Kivételt csak a nagy forgalmú, kiemelt üzletek amelyek a rendkívül magas vásárlói létszámból adódóan nagyobb terhelést jelentenek az ott dolgozóknak.

A konkrét számok pedig:

  • 2018. január elsejétől az idei emelés következtében mind a bolti eladók, mind a logisztika területén az áru-összekészítők kezdő bére heti 40 órás munkaidőre vetítve bruttó 272.269,- forint.
  • Ez a cafeteria keretén belül további nettó 8333 forinttal, illetve 5000 forintos Erzsébet utalvánnyal egészül ki, így bruttó járandóságuk a cafeteria elemekkel kiegészítve eléri a havi 292.319,- forintot.
  • Ez az összeg a cégnél töltött idővel arányosan nő, így a tíz évet meghaladóan az üzletben dolgozók havi bruttó járandósága eléri a 372.519,- forint kiegészítve a cafeteria elemekkel. A Budapesten belüli és környéki üzleteink dolgozóinak BKV-bérletet is biztosít a cég.
  • kiemelt üzletekben még ennél is magasabb a bolti eladó munkatársak bruttó juttatása: a kezdők 322.319,- forintot, a tíz éve a pozícióban az Aldinál dolgozók pedig 417.519,- forintot kereshetnek.
  • boltvezetők bruttó járandósága a cafeteria elemekkel kiegészítve 517.119,- forintnál kezdődik, azonban a kiemelt boltokban elérheti a havi bruttó 844.519,- forintot is.

 

A társaság közleményéből az is kiderül: a részmunkaidős munkavégzést preferálják, heti 20, 25, 30, 35 és 40 órás munkavégzésre is lehetőség van. Ennek megfelelően a bolti területen dolgozók 75%-a részmunkaidős, a legkedveltebb a heti 30 órás foglalkoztatottsági forma.

A multiláncnak szüksége is van a vonzó munkakörülmények megteremtésére, ugyanis a terjeszkedéshez újabb munkavállalókat venne fel.

forrás: portfolio.hu

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>