Ápoló gondozza a nagybeteg Bajor Imrét


10_o_bajor_imre-tum

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

Füle – Egyre jobban aggódnak Bajor Imréért (56) barátai és hozzátartozói, a súlyos beteg színművészt nemrég a kínai gyógykezelésről is haza kellett hozni, mert nem tudtak segíteni rajta.
Bajor Imre a kínai gyógymódot is kipróbálta/
Fotó: Tumbász Hédi

Fizikai állapota nem igazán javul, egyes hírek szerint az egyik oldalát már alig tudja mozgatni, emiatt a beszéd is egyre inkább nehezére esik.

A Blikk legutóbbi információja szerint Fülén tartózkodik, és mint utóbb kiderült, feleségén, Ildikón kívül két embert szoktak látni rendszeresen bemenni hozzá. Egy férfi és egy nő látogatja, akiknek segítsége nélkül hitvese már nem tudná gondozni.

– Mindennap jönnek hozzá, ráadásul egyikőjük mindig ugyanabban az időben – tudatta a Blikk-kel a színművész egyik szomszédja, aki egy emberként szurkol Bajor Imrének az egész községgel mielőbbi javulásáért. – Egy ilyen betegnek speciális étkezésre, ápolásra van szüksége, amit a felesége saját erejéből egyedül nem tudna ellátni.

A Heti hetes sztárjánál néhány hónapja agydaganatot diagnosztizáltak, felesége, szerettei, barátai és természetesen rajongói most azért szurkolnak, hogy sikerrel vegye föl a harcot a betegséggel szemben.

Felesége lapunknak elmondta, hogy a színművész tumora az agyában a mozgatóidegeket nyomja, ezért vannak nehézségei a mozgásban. Mivel járni alig tud, csak egy-két lépés megtételére képes, le is van gyengülve, ennél fogva egyre több dologban segítségre szorul. Nagyon sokan csalódtak, amikor a színművésznek vissza kellett jönnie a kínai klinikáról, ahol – egyelőre nem tudni miért – nem vállalták a gyógykezelését.

Pedig nagy reményekkel indult a távoli országba, a különleges terápiára tucatnyi barátja gyűjtött össze ötmillió forintot. De hiába dobták össze a szükséges milliókat, és szenvedte végig az igen hosszú utat, amire tizenhét éves fia is elkísérte, rossz hírekkel tért haza. Az ottani szakemberek nem tudtak rajta segíteni, ezért most már csak az itthoni kezelésekben bízhat.

 

Forrás:http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/apolo-gondozza-a-nagybeteg-bajor-imret-2243693

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>