Akár ingyen is utazhatsz buszon teljesen legálisan


DB92301

Hirdetés

Hirdetés betöltése...

A vonatos kedvezményekről sokan tudnak, sokan ismerik a MÁV legjobb kedvezményeit, legújabb üzletpolitikai kedvezményeit.Buszon azonban jóval többen utaznak, a kedvezményeket azonban jóval kevesebben ismerik! Te például tudod, hogy akár ingyen is utazhatsz akár Krakkóba, Bécsbe, Münchenbe?Olvasd át cikkünket és sok hasznos információval leszel gazdagabb!

A buszokon is számos utazási kedvezmény vehető igénybe nem csak a vonatokon.Ha belföldön buszozunk, akkor a kedvezményrendszer nagyon hasonlít a vonatokon igénybe vehető kedvezményekhez, de hosszabb utak esetében számos új kedvezménnyel találkozhatunk.A nemzetközi buszjáratokon hatalmas kedvezmények vehetők igénybe, nagy akciók várnak az utazókra ezzel is próbálják buszra csábítani az utazóközönséget.Sok uticél meglepően olcsón érhető el busszal!

Nézzük meg első körben a belföldi járatok utazási kedvezményeit.Jelenleg 50%-os, 90%-os és teljes árú kedvezmények vehetők igénybe.Teljesen ingyen utazhatnak a hat évesnél fiatalabb gyermekek, a 65 évnél idősebb nyugdíjasok, a menekültek, a hadirokkantak, hadiözvegyek és kísérőik.

Félárú jeggyel utazhatnak a diákok, a 14 évesnél fiatalabb gyermekek, azok a kísérők, akik diákcsoportokat kísérnek, a hadirokkantakat kísérő családtagok.Évi 16 alkalommal a rokkantsági ellátásban részesülők is igénybe vehetik ezt a kedvezményt.Azok a nyugdíjasok is élhetnek ezzel a lehetőséggel, aki még 65 év alattiak.

Félárú jeggyel utazhatnak minden évben 12 alkalommal a közalkalmazottak és a közszolgák.

A 90%-os kedvezményeket fogyatékkal élők és nagycsaládosok használhatják ki, de bizonyos esetekben megilleti az álláskeresőket is!

Ingyenes utazásra is van lehetőség nemzetközi buszjáraton.Egy különleges lehetőség, melyet akkor használhatsz ki ha törzsutas igazolványod van.Azonos útvonalon történő utazás esetén minden ötödik utad ingyenes lesz ha Krakkóba, Bécsbe, Münchenbe utazol!Ezzel a lehetőséggel rengeteg pénzt tudsz megspórolni!Egy másik kedvezmény a Eurolines Diszkont kártya, mellyel minden esetben 25%-ot spórolhatsz!

Féláron utazhatnak fiatalok is, illetve további életkori kedvezményeket vehetnek igénybe!A nemzetközi járatokon üzletpolitikai kedvezményt lehet igénybe venni.Volánbusz Ifjúsági Speciál kedvezményt igénybe véve 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a 26 év alattiak Bécsbe, Prágába és Münchenbe.5-12 év közötti gyerekek 50%-os kedvezményt kaphatnak, a 13-26 év közötti fiatalok és a diákok 10%-os kedvezményt, csakúgy, mint a 60 év feletti személyek.

A Volánnál az egyik legnépszerűbb kedvezmény az Elővételi Bónusz, melynek köszönhetően ha utazásunk előtt 40 nappal megvásároljuk menetjegyünket, akkor 40%-al olcsóbban vásárolhatjuk meg.Ha 30 nappal indulás előtt vásároljuk meg a jegyet, akkor 30% kedvezmény, 20 nappal előtte megváltva 20%, tíz nappal előtte megváltva pedig 10% kedvezmény járhat.

Létezik egy kedvezmény, melyet út hívnak, hogy Miniér kedvezmény, melyet néha egy egy útvonalra hirdetnek meg.Ez a kedvezmény 50-55%-ot is jelenthet!

forrás: palyazatfigyelo.info

Hirdetés

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>